سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

السودانی نامزد نخست‌وزیری عراق شد

السودانی نامزد نخست‌وزیری عراق شد خبرگزاری رسمی عراق (واع) گزارش داد، چارچوب هماهنگی در این نشست، با اجماع اعضا، بر سر تصدی منصب نخست وزیری محمد شیاع السودانی به توافق رسیده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 25
کد خبر: ۱۴۴۰۷۳

به گزارش راهبرد معاصر اعضای کمیته شیعیان موسوم به «الاطار التنسیقی» (چارچوب هماهنگی) بعد از ظهر امروز دوشنبه (سوم مرداد ماه) نشستی در منزل هادی العامری رئیس ائتلاف الفتح برگزار کردند.

«احمد الاسدی» رئیس فراکسیون پارلمانی «سند» هم با انتشار توئیتی، خبر داد که مسئله نخست وزیری حل شده است. یک منبع در دفتر الاسدی گفت که منظور وی، قطعی شدن نامزدی السودانی برای نخست وزیری است.

این در حالی است که شبکه خبری السومریه هم به نقل از «فاضل الفتلاوی» نماینده ائتلاف الفتح گزارش داد که چارچوب هماهنگی، بر سر نخست وزیری السودانی به توافق رسیده‌اند.

الفتلاوی گفت که این مسئله نهایی شد و پس از آن صورت گرفت که «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی عراق، از نامزدی برای نخست وزیری کناره‌گیری کرد.

وی تأکید کرد، السودانی به چارچوب هماهنگی و نمایندگان مستقل نزدیک است و «امیدواریم که کردها نیز بر سر نامزد خود برای ریاست جمهوری به توافق برسند».

السودانی متولد ۱۹۷۰ میلادی در بغداد است. وی در سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ و در دوران نخست وزیری حیدر العبادی، به عنوان وزیر کار و امور اجتماعی مشغول به فعالیت بود.

وی در سال ۲۰۱۶ هم وزیر صنعت بود. وی از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۴، عهده‌دار وزارت حقوق بشر عراق بوده است. او همچنین از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۰، استاندار «میسان» بوده است.

این در حالی است که چندی پیش نمایندگان فراکسیون الصدر استعفا کردند و نمایندگان دیگری، جایگزین فراکسیون صدر شدند.

جریان صدر عراق طی انتخابات اخیر، موفق شد با کسب ۷۳ کرسی از اصل ۳۲۹ کرسی پارلمانی در صدر قرار گیرد و پس از آن، ائتلاف سنی تقدم با ۳۷ کرسی و ائتلاف دولة القانون با ۳۳ کرسی، حزب دموکرات کردستان عراق با ۳۱ کرسی، ائتلاف کردستان و ائتلاف الفتح به رهبری هادی العامری با ۱۷ کرسی در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند./فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار